Péntek, 29.03.2024, 17:19
Üdvözöllek Vendég | RSS

A SISLÓCI KÖZÉPISKOLA HIVATALOS WEB OLDALA

Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Főoldal » 2010 » Május » 9 » "Шляхами подвигу і слави наших батьків і дідів"
21:37
"Шляхами подвигу і слави наших батьків і дідів"


Ми схиляємо голови перед мужніми захисниками Вітчизни. Вічна слава тим, хто полив своєю кров'ю українську землю. Низький уклін солдатам, які зі зброєю в руках боронили і визволяли рідний край, піднімали з руїн країну після Перемоги!


Ця сторінка нашого сайту присвячується тим, хто йшов у бій за Батьківщину, вистояв та переміг, тим, хто своєю сивиною та сльозами вистраждав дні жаху, тим, хто бачив війну своїми очами.

Війна! Яке жорстоке слово! Велика Вітчизняна війна 1941-1945 років забрала багато життів. У цю страшну війну воювали Ваші рідні. Хтось пройшов усю війну, а кому не судилося… Кожен день на нашій землі відходять у вічну пам’ять ті, яким ми вдячні за спокійне небо над головами. Ті, які подарували нам мир, щастя, свободу.

Ніколи з пам’яті народної не щезнуть гордість за велику перемогу та пам’ять про страшну ціну, яку за неї заплатили…






У кожної держави, кожного народу є дати і події, які складають основу, знакові точки їхньої історії. Для кожного з нас такою знаковою віхою була, є і вічно буде Перемога у Великій Вітчизняній війні.

Незабаром все людство буде святкувати 65-ту річницю Великої Перемоги. Пройшли роки, погоїлись рани на тілі Землі, нанесені їй війною. Скреготіла і волала вона від болючих ударів снарядів, берегла і допомагала своїм та зашкоджала ворогові, який мріяв полонити собі весь світ. Але мужність нашого народу - це невимірна величина. Кожен від малого до великого не дивлячись на національність та стать, став на захист своєї батьківщини. Саме дякуючи їм живе і буде жити людство з вдячністю і пам'яттю про тих, хто переміг.

Непроханою гостею ввійшла війна в кожну домівку, забираючи з собою мирних жителів. Кожна родина втратила своїх близьких на фронтових дорогах ... .

7 травня 2010 року в Шишлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений єдиний урок пам'яті "ШЛЯХАМИ ПОДВИГУ І СЛАВИ НАШИХ БАТЬКІВ І ДІДІВ", на якому для запрошених ветерана війни Гере Анну Михайлівну та жителів села, які безпосередньо бачили страхіття війни, у виконанні учнів прозвучали пісні та вірші на військову тематику.















    Ми пам'ятаємо, пам'ятаємо тих, хто поліг за визволення Української землі, незалежно від національностей, віросповідань і політичних поглядів! Ми їм безмежно вдячні! Ми раді вітати тих, хто живий, Зі Святом Вас, Дякуємо Вам і многії літа! Бажаємо вам міцного здоров’я та довголіття! Любові та тепла від друзів і рідних! Щастя, миру та благополуччя вашим оселям! Із Днем Перемоги!

 Вічна пам‘ять загиблим бійцям! Вічна слава героям війни! Наш земний уклін всім ветеранам!

                                                           /FP/

Megtekintések száma: 1716 | Hozzáadta:: Sisloci-suli | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2010  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024